Igra ‘Slice it all’ srpskog Tummy Gamesa ovog vikenda zauzela prvo mesto na App Store prodavnici

Home » Igra ‘Slice it all’ srpskog Tummy Gamesa ovog vikenda zauzela prvo mesto na App Store prodavnici
author image by RootSec | 0 Comments | April 19, 2021

Iza pomenutog studija stoji Nemanja Divjak, suosnivač sa kojim je Netokracija krajem marta imala priliku da razgovara u 39. epizodi Office Talks podcasta. Tummy Games razvija hyper casual video igre, a sarađuje i sa izdavačima kao što je gigant Voodoo. Inače, ovaj studio još ranije je napravio saradnju sa Apple-om u vezi Arcade gaming-a koji je uvstio njihovu igru u sklopu pomenutog servisa.

Igra Slice it all koja se našla na prvom mestu u okviru App Store prodavnice (a koja je dostupna i za Android i za iOS operativne sisteme) je najnoviji naslov studija, a pored njega Tummy Games je do sada izbacio uspešne naslove kao što su Volley Beans i Farm it. Pomenuta video igra je zamišljena tako da igrači pažljivim pokretima kontrolišu nož sa kojim mogu da preseku različite predmete i tako se takmiče sa svojim prijateljima na osnovu uspešnosti u samoj igri.

Epizodu u kojoj smo detaljno govorili o Tummy Games studiju, tačnije njegovom nastanku, poslovanju ali i narednim planovima u industriji razvoja video igara, možete pogledati ovde:


The post Igra ‘Slice it all’ srpskog Tummy Gamesa ovog vikenda zauzela prvo mesto na App Store prodavnici appeared first on Netokracija.rs.

Trending

Other matches

      Hit enter to search or ESC to close