Novosadski COING predstavio Pumble kao besplatnu alternativu Slacku

Home » Novosadski COING predstavio Pumble kao besplatnu alternativu Slacku
author image by RootSec | 0 Comments | March 29, 2021

Bez obzira da li radite iz kancelarije ili na daljinu, šanse su velike da sa vašim timom ovih dana komunicirate putem poslovnih chat aplikacija koje nam svima omogućavaju kvalitetniju kolaboraciju kako bismo postigli zajedničke ciljeve.

U tu svrhu, novosadska kompanija COING kreirala je Pumble, besplatnu aplikaciju za timsko ćaskanje koja uz pomoć ključnih feature-a za saradnju i komunikaciju omogućava timovima da ostanu povezani tokom zajedničkog rada. Pumble je danas predstavljen i na Product Hunt-u, dok iz kompanije pozivaju sve zainteresovane korisnike i članove zajednice da isprobaju proizvod i pruže podršku u vidu upvote-ova, kao i da postave pitanja u vezi same aplikacije.

Podsećamo, novosadski COING posluje od 2009. godine, a kompanija je globalno prepoznata po aplikaciji Clockify koja omogućava timovima i pojedincima da vode evidenciju radnih sati, poboljšaju upravljanje vremenom i povećaju produktivnost. Clockify je za mnoge kompanije postao nezamenljiv alat, a Pumble pretenduje da postane još jedna popularna aplikacija koja će rad od kuće ili kancelarije činiti lakšim, jednostavnijim i produktivnijim – navode iz ove kompanije u saopštenju:

Ova platforma pogodna je za timove svih veličina i vrsta, od malih i velikih preduzeća, kompanija za razvoj softvera i marketinških agencija, do zdravstvenih ustanova, obrazovnih institucija i firmi koje pružaju finansijske usluge.

Ukoliko ste koristili bilo koju chat aplikaciju sa vašim timom, izgled aplikacije biće vam poznat – samim tim Pumble je intuitivan, a besplatne opcije koje nudi ističu ga u odnosu na konkurenciju.

Neograničen broj korisnika u timskom kanalu

U pogledu dostupnih feature-a, Pumble omogućava trenutno slanje i primanje poruka putem javnih i privatnih kanala fokusiranih na određene teme, kao i slanje i primanje direktnih poruka, između pojedinaca ili u grupama. Praćenje direktnih poruka i bitnih saopštenja u javnim i privatnim kanalima olakšano je postojanjem vizuelnih i zvučnih notifikacija koje pomažu da se komunikacija odvija brzo, u realnom vremenu.

Korisnici takođe mogu lako da dele slike, dokumente, linkove, video zapise i fragmente koda, između ostalih materijala koji su im neophodni za timski rad.

Ono što Pumble izdvaja od konkurencije jeste to da su ove, ali i druge mogućnosti neophodne za saradnju timova svih veličina i vrsta, potpuno besplatno dostupni korisnicima. U saopštenju se navodi:

Dok druge popularne aplikacije za timsku komunikaciju, poput Slack-a i Microsoft Teams-a, nameću ograničenja u pogledu broja aktivnih korisnika koje možete da dodate i pojedinačnih feature-a u kojima možete da uživate pre nego što ste primorani da pređete na neki plaćeni plan, Pumble nudi ove osnovne opcije upravo u okviru svog besplatnog plana.

Ove mogućnosti uključuju, ali nisu ograničene na: mogućnost dodavanja neograničenog broja korisnika u timski workspace, neograničeni pristup istoriji ćaskanja, alate za administraciju korisnika i workspace-a, kao i 24-časovni pristup veb korisničkoj podršci.

Za razliku od konkurencije, dostupna i self-hosted verzija

Osim ponude osnovnih opcija u okviru besplatnog plana, Pumble nudi i self-hosted verziju aplikacije, koja pruža timovima mogućnost da Pumble hostuju na sopstvenim serverima i uživaju u dodatnim feature-ima uz maksimalnu privatnost i sigurnost. Ove dodatne pogodnosti uključuju sve pogodnosti dostupne u okviru besplatnog plana, dodatne permisije, SSO, API, kao i dodatne pogodnosti korisničke podrške.

Iz COING-a navode da iako nije prošlo mnogo vremena otkako je Pumble zvanično lansiran kao veb aplikacija, već su u ponudi i mobilna rešenja za Android i iOS, kao i desktop rešenja za Windows, Linux i macOS. U budućnosti, u planu su i integracije sa drugim popularnim poslovnim aplikacijama, kao i novi, praktični feature-i koji će dodatno olakšati timsku komunikaciju i saradnju.

Više o Pumble aplikaciji pročitajte na zvaničnoj Product Hunt stranici gde možete podržati proizvod i postaviti pitanja u vezi ove aplikacije.


The post Novosadski COING predstavio Pumble kao besplatnu alternativu Slacku appeared first on Netokracija.rs.

Trending

Other matches

      Hit enter to search or ESC to close